Апартамент, кв. Св. Троица, София

?

× С левия бутон на мишката преместете снимката, за да разгледате във всички посоки. С колелцето се приближете. Кликнете на стрелките, за да отидете във всички помещения.

Снимка

Виртуален оглед / Апартамент, кв. Св. Троица, София (продажба)

0889 477 477, 0889 477 411 - АКЦЕНТ

ПАНОРАМЕН, ПРОСТОРЕН, ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ С ГЛЕДКИ КЪМ ВИТОША И СТАРА ПЛАНИНА, НА ТРИ СПИРКИ С МЕТРО ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ!!!

Сградата се намира в района на метростанция 'Вардар', построена е през 2000г. като 'пломба' между два други блока, входът е в много добро състояние, с контролиран достъп, с работещи 2 асансьора, с места за паркиране около блока.

Районът е тих и спокоен, с квартални градинки с дървета и цветя. В близост са Западният парк на София и градинката с църквата 'Света Троица'.

В района има много магазини, заведения и сладкарница 'Неделя'.

В района има две детски градини, няколко училища и техникуми. Наблизо са кино 'Арена Запад', Трета градска болница, спирки на гр. транспорт - метро, трамваи 3 и 10, автобуси и тролеи по бул. 'Тодор Александров' и 'Сливница'.

Апартаментът е просторен, среден, светъл и топъл, с хубава гледка към квартални градинки, с изложение изток-юг, с малки разходи за отопление.

Площта на апартамента по нотариален акт е 108 кв. м, отделно е терасата, мазето и ид. части от общите части на сградата.

Състои се от просторно входно антре, хол със светла кухня с голяма остъклена тераса, две самостоятелни спални, една преходна спалня, 2 бани с тоалетни с душ - кабини, складово помещение и мазе 10 кв. м.

Апартаментът излъчва топлина и уют. Той е изпълнен с качествени материали, мебелите са направени по поръчка. Настилките са теракота, естествен паркет и ламиниран паркет, стените са с латекс, дограмата е PVC. Апартаментът е готов за настаняване на новите собственици.

Цената се договаря.

Обадете се и с удоволствие ще ви покажем този стойностен имот. За повече информация и огледи позвънете на тел. 0897257686, 0889477477.