Офис, София, бул. България

Виртуален оглед Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този ценностен имот. За повече информация и огледи позвънете на Соня - tel:0889-477-477
(updated)

Дава под Наем ОФИС в град София, Стрелбище - 204 кв.м / 1200 EUR

бул. България, етаж: 2-ри / 10, ТЕЦ
Коригирана в 19:36ч. на 01.11.2021г.
НАПРАВЕТЕ ВИРТУАЛНА ВИЗИТА В ОФИСА. АДРЕСЪТ Е НА СНИМКИТЕ.

ПРЕКРАСЕН ОФИС В НАЙ-ХУБАВАТА ЧАСТ НА СОФИЯ, В НОВА МОДЕРНА ЛУКСОЗНА СГРАДА, ОТЛИЧНО ПОДДЪРЖАНИ ОБЩИ ЧАСТИ, МЕСТА ЗА ПАРКИРАНЕ И ДЕНОНОЩНА ОХРАНА.

Сградата се намира на бул.'България' до бул. 'Гоце Делчев', в район с много зелени площи, офис-сгради и магазини, с отлична транспортна осигуреност до центъра и всички точки на града, с бъдеща метростанция.

В сградата има жива охрана, входът е с гранит, има два работещи асансьора. Сградата има собствен двор с бариера с дистанционно отваряне и за офиса е осигурено паркомясто в него в рамките на наемната цена, с допълнителен наем може да се осигурят още паркоместа.

Офисът е много просторен и светъл, има два входа. Състои се от голямо входно фоайе, два коридора, различни по размер работни помещения - три самостоятелти кабинета,заседателна зала, голямо помещение с 15 работни места, кухня с пълно обзавеждане и оборудване, санитарен възел, помещение за телефонна централа с оборудване. Създадена е възможност за промяна в разпределението с допълнителни подвижни преградни стени.

Дограмата е PVC, подовата настилка е с гранитогрес висок клас, стените са с латекс, интериорните врати са с естествен фурнир, санитарният възел е с гранитогрес, фаянс и санитарен фаянс.

Отоплението е с централна климатизация.

Офисът е направен с много вкус, представителен, стилен, обзаведен с мебели по поръчка, с възможности за различна организация на работните места и с удоволствие ще ви го покажем. Дава се дългосрочно.

За повече информация и огледи, моля позвънете на тел. тел. 0889477477.