Апартамент, ж.к. Слатина

?

× С левия бутон на мишката преместете снимката, за да разгледате във всички посоки. С колелцето се приближете. Кликнете на стрелките, за да отидете във всички помещения.

Снимка

Виртуален оглед / Апартамент, ж.к. Слатина (продажба)

0889 477 477, 0889 477 411 - АКЦЕНТ

ПРЕКРАСЕН ПАНОРАМЕН СЛЪНЧЕВ ПРОСТОРЕН АПАРТАМЕНТ!

Сградата се намира в района на ул. 'Гео Милев' и 'Слатинска река', построена е през 1992 г., входът е поддържан, с PVC дограма, два работещи асансьора, с чип достъп, с общо складово помещение за всеки етаж, с места за паркиране около блока, с възможност за покупка на гаражна клетка.

Районът е тих и спокоен, с квартални градинки с дървета и цветя, множество магазини, заведения, пазар, читалище, детска градина, училище, ПЖИ, спирки на гр. транспорт - авт. 9, 11, 75, 404, бъдеща спирка на метро.

Апартаментът е много просторен, светъл и топъл, с хубава панорамна гледка, с изложение юг и запад, с малки разходи за отопление.

Застроената площ е 107,84 кв.м, мазето - 4,49 кв.м, отделно са ид. части.

Състои се от просторно входно фоайе с вграден гардероб, кухня с трапезария с балкон лоджия, просторен хол с връзка с кухнята и трапезарията, но с отделен вход от антрето, две големи непреходни стаи с общ балкон лоджия, баня с тоалетна, отделна тоалетна и складово помещение.

Настилките са теракота, ламиниран паркет, стените са с латекс, дограмата е PVC.

Апартаментът е представителен, поддържан, излъчва топлина и спокойствие и се продава се с обзавеждането, има нужда от освежаване.

Обадете се и с удоволствие ще ви покажем този стойностен имот. За повече информация и огледи позвънете на Соня - тел 0889 477 477