Апартамент до Външно министерство и зала Универсиада

?

× С левия бутон на мишката преместете снимката, за да разгледате във всички посоки. С колелцето се приближете. Кликнете на стрелките, за да отидете във всички помещения.

Снимка

Виртуален оглед / Апартамент до Външно министерство и зала Универсиада (наем)

0889 477 477, 0889 477 411 - АКЦЕНТ

ЧУДЕСЕН НОВ ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ!

Сградата е построена през 2004 г., намира се на тихо място в близост до Борисовата градина, до Външно министерство, Зала Универсиада, Галакси център, Плиска, много бизнес сгради, магазини, заведения, пазар, в близост до училища, детски градини, до спирки на градски транспорт по Цариградско шосе и метростанция Жолио Кюри.

Входът е поддържан, с PVC дограма, асансьорът спира на всички етажи.

Апартаментът е с югоизточно и югозападно изложение, с гледка към тихи улици и квартални градинки, с луксозни довършителни работи и ново обзавеждане и оборудване.

Състои се от просторен хол, самостоятелна кухня, голяма покрита тераса, на която се излиза от хола и кухнята, просторна стая с приобщен балкон, нова луксозна баня с тоалетна, антре.

Настилките са теракота и естествен паркет, стените са с латекс, дограмата е PVC. Отоплението е с ТЕЦ, има и климатик в хола.

Обзаведен е с нови мебели, направени по поръчка, и с всички необходими уреди - фурна, керамични котлони, абсорбатор, микровълнова печка, пералня, телевизор.

Апартаментът е направен стилно и излъчва спокойствие, топлина и уют.

В наемната цена е включен абонамент за високо скоростен интернет и телевизия с всички канали.

Дава се дългосрочно за непушачи.

Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем това прекрасно жилище. За повече информация и огледи позвънете на Соня 0889 477 477