Тристаен, София Център

?

× С левия бутон на мишката преместете снимката, за да разгледате във всички посоки. С колелцето се приближете. Кликнете на стрелките, за да отидете във всички помещения.

Снимка

Виртуален оглед / Тристаен, София Център (наем)

0889 477 477, 0889 477 411 - АКЦЕНТ

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН АПАРТАМЕНТ С ПАРКОМЯСТО СРЕЩУ ГРАДИНКАТА ПРЕД НАРОДНИЯ ТЕАТЪР ЗА ЖИВЕЕНЕ ИЛИ ОФИС.

Сградата е в отлично състояние, построена е в класически стил, с просторно стълбище и високи тавани 3,2м, има собствен двор с паркоместа за всички апартаменти. Намира се в идеалния център на София, в близост до Президентството, Народното събрание, Съдебната палата, Софийския университет, няколко министерства, посолства, музеи, театри, галерии, библиотеки, училища.

Апартаментът се намира на първи етаж над магазини с изложение изток - запад и гледката е към градинката пред Народния театър. Състои се от антре, просторен хол с преход към коридор, от който се отива до две големи стаи, баня, тоалетна и складово помещение. От входното антре по друг коридор се отива до кухня с балкон лоджия и складово помещение.

Подовите настилки са теракота и естествен дъбов паркет, стените са с латекс, прозорците и вратите са от масивно дърво, банята, тоалетната и складовите помещения са с теракота и фаянс.

Апартаментът се дава без обзавеждане, но може да се обзаведе по желание на клиентите.

Обадете се и с удоволствие ще ви покажем този стойностен имот.

За повече информация и огледи позвънете на Соня - тел. 0889477411

Местоположение: град София
Район: Център
Под район: пл. Княз Александър I
Квадратура: 125 кв.м
Етаж: 2-ри от 5
Особености: Обзаведен, Необзаведен, С паркомясто, Асансьор, СОТ, Климатик, Окабеляване, Интернет връзка, Контрол на достъпа