Двустайно ателие, София, Лозенец

Виртуален оглед Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този ценностен имот. За повече информация и огледи позвънете на Соня - tel:0889-477-477
(cached)

Продава 2-СТАЕН в град София, Лозенец - 82 кв.м / 110000 EUR

ул. Цветна градина, етаж: 5-ти / 7
Коригирана в 21:19ч. на 20.09.2020г.
НАПРАВЕТЕ ВИРТУАЛНА ВИЗИТА В АПАРТАМЕНТА, АДРЕСЪТ Е НА СНИМКИТЕ.

ПРОСТОРЕН СВЕТЪЛ АПАРТАМЕНТ В БЛИЗОСТ ДО 'ЧЕРНИ ВРЪХ', МЕТРОСТАНЦИЯ 'ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ', БАСЕЙНА 'СПАРТАК', ЮЖНИЯ ПАРК, СИТИ ЦЕНТЪР.

Сградата е построена през 1994 г., намира се на тихо място до ул. 'Вежен', входът и стълбището са поддържани и се заключват.

Районът е с представителни нови сгради, с добре развита инфраструктура, с бърз транспортен достъп до центъра. В района има много бизнес сгради, спортен комплекс, търговски център, детски градини, училища, заведения, няколко супермаркета.

Апартаментът е с югоизточно и северозападно изложение, с хубава гледка към нови сгради, среден, светъл и топъл.
Има статут на ателие и е без скосявания.

Площта по нотариален акт е 82,58 кв.м, отделно са ид. части от общите части на сградата.

Състои се от антре, санитарен възел, хол с трапезария с остъклен балкон лоджия, самостоятелен просторен кухненски бокс с врата от антрето и с барплот към хола, спалня с остъклен балкон лоджия.

Подовата настилка е теракота в антрето, кухненския бокс и банята, естествен лакиран дъбов паркет в хола и стаята, стените са с латекс, дограмата е дървена, отоплението е с електрически радиатори с реотани.

Апартаментът е в много добро състояние - паркетът е изциклен, стените са пребоядисани,подходящ е за постоянно живеене и за инвестиция, няма ипотеки и тежести и очаква новите си собственици..

Обадете се и с удоволствие ще ви покажем този стойностен имот. Огледите са възможни по всяко време - имаме ключ.

За повече информация и огледи позвънете на тел. 0889477477.