Тристаен, София, ж.к. Гоце Делчев

Виртуален оглед Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този ценностен имот. За повече информация и огледи позвънете на Соня - tel:0889-477-477
(updated)

Продава 3-СТАЕН в град София, Гоце Делчев - 94 кв.м / 162000 EUR

ул. Боянски водопад, етаж: 3-ти / 6, ТЕЦ
Публикувана в 17:21ч. на 01.12.2023г.
НАПРАВЕТЕ ВИРТУАЛНА ВИЗИТА НА АПАРТАМЕНТА. АДРЕСЪТ Е НА СНИМКИТЕ: https://accent.bg/82

Прекрасен слънчев и просторен апартамент в район с много дървета, зелени площи и свободни места за паркиране, на ул. 'Боянски водопад'.

Апартаментът е на трети етаж от шест, с източно и западно изложение.

Площта на апартамента по нотариален акт е 75,31 кв.м. Отделно е площта на балконите - 4,8 кв.м и 3,8 кв.м и площта на мазето - 9,85 кв.м. Общата площ на имота е 93,76 кв.м. Отделно са идеалните части от общите части на сградата.

Отоплението е централно от ТЕЦ.

Състои се от антре, просторен хол с голям балкон в източна посока, една голяма самостоятелна стая с източно изложение, една самостоятелна стая със западно изложение, самостоятелна кухня с голям балкон, баня, отделна тоалетна, складово помещение и мазе.

Подовите настилки са мозайка и естествен паркет, дограмата е PVC, стените са с латекс, банята и тоалетната са с мозайка и фаянс, кухнята е с ламиниран паркет и частично обзавеждане и оборудване.

Апартаментът е освободен от обзавеждането и оборудването и е подготвен за ремонт.

Сградата се намира в най-хубавата част на квартала, на тихо място в близост до бул. 'Гоце Делчев', бул. 'България', бул. 'Тодор Каблешков', Мол 'България', Южен парк, магазини Билла, Лидл,121 СУ 'Георги Измирлиев', 104 СУ 'Захари Стоянов', 73 СУ с изучаване на чужди езици 'Владислав Граматик', няколко детски градини. В съседство се намира 29 ДКЦ и Спортна зала Триадица.

Районът е с много добра транспортна достъпност до всички части на града с тролеи 7 и 8, автобуси 74, 76, 204, 73, 83, с метро от метростанция 'България'.

Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този подходящ за собствено ползване и инвестиция имот. За повече информация и огледи се обадете на Соня - тел. 0889477477. Огледи са възможни по всяко време - имаме ключ.