Производствено-складова база, София

Виртуален оглед Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този ценностен имот. За повече информация и огледи позвънете на Соня - tel:0889-477-477
(updated)

Продава ПРОМ. ПОМЕЩЕНИЕ в град София, Кремиковци - 908 кв.м / 470000 EUR

етаж: 1-ви / 1
Коригирана в 08:11ч. на 07.06.2024г.
НАПРАВЕТЕ ВИРТУАЛНА ВИЗИТА НА ИМОТА, АДРЕСЪТ Е НА СНИМКИТЕ: https://accent.bg/88

Продаваме ПРОИЗВОДСТВЕНО-СКЛАДОВА БАЗА С ОФИС-СГРАДА в производствената зона на кв. Челопечене, район Кремиковци, в североизточната част на гр. София, с бърз ТИР достъп във всички посоки към основните транспортни коридори в България, към съседните страни и централна Европа. Достъпът до промишления обект от центъра на София с градски транспорт е с автобуси с номера 117, 118 и 119 от Автостанция Изток.

Производствено-складовата база и офис-сградата са разположени в парцел УПИ в регулация с площ 1720 кв.м, изпълнени са в съответствие с Частичния застроителен, регулационен и кадастрален план на квартала, одобрен със Заповед на Главния архитект на Столична община през 2000 г. и одобрените проекти от главния архитект на район Кремиковци за сградите през 2003 г., нанесени са в Кадастралната карта и кадастралния регистър през 2010 г. Градоустройствените показатели са: Устройствена зона СМФ 2, КИНТ 1,2, Плътност на застрояване (%) 40/60, минимална озеленена площ (%) 40/30.

Парцелът е с лице на асфалтов път, с метална ограда, с бетонова настилка пред производствено-складовите халетата и с възможност за маневриране на ТИР, има зелена площ и дървесна растителност пред офис-сградата. Обектът е захранен с ток, има партида към Електрохолд Продажби и осигурена мощност 45 кВт, захранен е с вода от централния водопровод на селището и има партида към Софийска вода АД, има собствен сондаж с кладенец, със собствена канализация и септична яма, захранен е с газ, има газова инфраструктура и котел.

Производствено - складовата база се състои от следните едноетажни сгради: промишлена сграда със застроена площ 506 кв.м, с дължина 42 м, ширина 12,05 м, височина 5,8 м; промишлена сграда със застроена площ 308 кв.м с дължина 24 м, ширина 12,84 м, височина 5,8 м., които са изградени с метални конструкции, с бетонов под, частично с бетонни стени и метална обшивка, с покрив от профилирана ламарина. В сградата със ЗП 506 кв.м е изградена релса за телфер с товароподемност 3 тона и инсталация за дистанционно управление. В двете халета има стелажи за материали, които се обслужват от два мотокара. В парцела е изградена сграда със ЗП 9 кв. м за охрана и пропуск.

Офис-сградата е едноетажна, с площ 85 кв.м, построена е през 2000 г. с носещи греди, колони, бетонна плоча, зидария и мазилка и има вход през двора и връзка с производствено-складовата зона, има три кабинета, хол с трапезария и кухня, баня с тоалетна и тоалетна. Отоплението е с локално парно с газово котле и климатици.

Обектът е със система за защита от мълнии, за пожароизвестяване, за защита на съоръженията и апаратите срещу поражения от електрически ток, СОТ, с камери за видео наблюдение, има регистрация за Търговски обект с предмет на дейност търговия с метали, с Хигиенно становище от Столична ХЕИ, Санитарно разрешително от Министерството на здравеопазването и Удостоверение за регистрация от Столична община.

Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този инвестиционен имот. Огледите са възможни по всяко време. При сериозен интерес оказваме съдействие за кредит с преференциален лихвен процент. За повече информация и огледи позвънете на архитект Валери Йотов.тел. 0889477477, 0889477411