Хотел, Копривщица

Интерактивно виртуално посещение

Виртуален оглед

От птичи поглед - разходка с дрон

https://youtu.be/raceDxLWB5c

Проектът на комплекс "Джоголанова къща" в гр. Копривщица е дело на авторски колектив с ръководител арх. Валери Йотов.

Можете да посетите страницата на проекта.

Моля, обадете се и с удоволствие ще ви покажем този ценностен имот.
За повече информация и огледи позвънете на Соня - tel:0889-477-477

(updated)

Продава ХОТЕЛ в област София, гр. Копривщица - 1020 кв.м / 1000000 EUR

етаж: 3-ти / 3, ТЕЦ
Коригирана в 21:02ч. на 08.07.2024г.
НАПРАВЕТЕ ВИРТУАЛНА ВИЗИТА НА ХОТЕЛА. АДРЕСЪТ Е accent.bg/45. Прекрасен работещ хотелски комплекс във възрожденски стил с голяма клиентела по туристическия маршрут до етнографския музей и музея и паметника на Георги Бенковски!

Хотелът е с РЗП 1020кв.м и Разрешение за ползване от 2009 г. Продава се с пълното обзавеждане и оборудване и с целия бизнес. На 1 ет. има рецепция, зала за конференции с 25 места, санитарен възел и тераса, ресторант с камина и 52 места, бар, кухня, складове, санитарни възли; на 2 и 3 ет. има 10 големи стаи, 2 апартамента и 1 мезонет с индивидуални бани за 38 души и 2 къта за почивка; в сутерена има котелно помещение с автоматизиран котел за пелети, комбиниран със слънчеви батерии, хидрофор за 8 тона вода, фитнес, сауна, тангентор, бани и складове.

Конструкцията е стоманобетонна с червени керамични тухли и топлоизолация с графит, дограмата е с дървен стъклопакет и К-стъкло, интериорните врати са с естествен фурнир, подовете са с теракота, гранитогрес и луксозен мокет; обзавеждането е ново и маслените картини и ръчно изплетените кувертюри го правят уникално. Всичко в хотела е направено с качествени материали и много любов и излъчва истинска топлина и уют, във всяка стая има телевизор и хладилник.

Хотелът е с централно подопочистване, отопление, топла вода, вентилация. Кухнята е с професионална техника и всички мивки, маси, шкафове и съдове са от алпака. Има фризери, хладилна витрина, хладилна маса, ледогенератор, съдомиялна, конвектомат, печка с 4 котлона на газ, фурна на ток, скара на газ, фритюрник 2 гнезда, микровълнова печка, две кафе машини, централна вентилация.

Копривщица е уникален исторически и архитектурен резерват с автентичната си стара и съвременната си архитектура, с музеите, църквите, с първото класно училище и читалището, с моста на Първата пушка през Априлското въстание, с възпроизвеждането на Априлското въстание от 1876г, с Националния събор на народното творчество, на който присъстват участници от всички краища на страната и чужбина, с развит национален и международен туризъм, с невероятни хора, обичащи своя град и съхраняващи борческия дух на българина. Привлекателността на града се увеличи с новия работещ аквапарк с топла вода от слънчеви батерии. В бъдеще ще има ски пистите от връх 'Богдан', за изграждането на които се работи в момента.

Огледите са възможни по всяко време. Обадете се и с удоволствие ще ви го покажем. За повече информация се обадете на Соня - тел. 0889477477